Ljubavni hrosokop 19.1.2012

Do 4.10 bit ćete u središtu pozornosti većine osoba suprotnog spola. Nakon tog datuma vaš ljubavni život postaje malo manje atraktivan, a vi se trudite uživati na diskretniji način. Vezani će biti dobro, dok će samci gledati da se ne nameću pod svaku cijenu, nego da u svojim udvaranjima idu korak po korak.Saznajte više u astro&tarot centru: Djevica – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. oktobar. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. oktobar.

Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. i 14. oktobar. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Krajem meseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«. Ljubavni horoskop U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom i Jarcem.

U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Škorpionom, Vodolijom, Jarcem i Lavom. Stalo Vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. RIBE U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu.

Oglasi
Komentiraj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: